Lisette Berkenbosch

Ik ben na mijn studie pedagogiek in 1999 afgestudeerd als ergotherapeut. Ik ben gaan werken als kinderergotherapeut op de mytylschool in Roosendaal. Hier heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met aangeboren aandoeningen, neuromusculaire aandoeningen en problemen in de sensorische integratie. Ik heb me gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van kinderen met schrijfproblemen, zintuiglijke informatie verwerkingsproblemen en praxisproblemen (het plannen en uitvoeren van handelingen).

In 2003 ben ik gestart met een vrijgevestigde praktijk voor ergotherapie in Bergen op Zoom. Voor de behandeling van kinderen ben ik vanaf het begin gaan samenwerken met kinderfysiotherapeuten en hebben we Kakelbont Kinderpraktijk in het leven geroepen. Hierin werken we nu met vier disciplines onder één dak. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking een meerwaarde heeft in de behandeling. Hier haal ik dan ook elke dag veel voldoening uit.

Volwassenen behandel ik vanuit Medisch centrum de Grebbe. Ook hier werk ik liefst samen met meerdere disciplines, om zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden voor praktische problemen thuis, op het werk of bij het uitoefenen van een hobby.

E-mail Lisette