Informatie m.b.t. beleid rondom corona virus

Beste cliënt/ ouder/ verzorger,

Allemaal hebben we momenteel te maken met de gevolgen van het Coronavirus. We houden de ontwikkelingen dagelijks in de gaten en passen ons beleid in de praktijk hierop aan. We leven de adviezen van het RIVM na.

Na de nieuwe maatregelen van 15-03-2020 zullen de ergotherapeutische behandelingen doorgaan onder de volgende voorwaarden. Hierbij houden wij rekening en vragen wij u rekening te houden met de eerdere adviezen gegeven door het RIVM. Te weten:

  1. Medewerkers werken alleen als ze zich gezond voelen en geen verschijnselen hebben van griep of verkoudheid.
  2. U of uw kind bent welkom in de praktijk als u geen verschijnselen heeft van griep of verkoudheid. Hetzelfde geldt voor afspraken aan huis. Wij komen bij u aan huis indien alle aanwezigen vrij zijn van deze klachten.
  3. Wij vragen u om de afspraak te annuleren wanneer u of uw kind klachten heeft van griep of verkoudheid. We houden ons aan de adviezen t.a.v. het hoesten in deelleboog, gebruik van papieren zakdoekjes en schudden geen handen. We wassen voor elke behandeling onze handen. We vragen u om hetzelfde te doen.
  4. Materiaal en deurklinken worden intensiever schoongemaakt.
  5. Voor kwetsbare kinderen of kinderen met kwetsbare ouders/ verzorgers gaan we nog bewuster om met de risico’s en overleggen we over het wel/ niet door laten gaan van de afspraak.

Mocht u twijfelen of uw behandeling kan doorgaan, neem dan contact met ons op, via de mail of

Lisette Berkenbosch: 06-48654886